NRL 2023: Southsi Instagrami vastus tekitas Allianzi staadioni kodumängu saaga Sydney Roostersis

NRL 2023: Southsi Instagrami vastus tekitas Allianzi staadioni kodumängu saaga Sydney Roostersis

Rabbitohs on jätkanud ragbiliiga üht kõrgeima profiiliga ja kestvamat vaenu, pannes sotsiaalmeedia meeletusse pärast nende nipsakas kommentaaris Roostersi Instagramis laupäeva õhtul.

Jäneste sotsiaalmeediameeskond oli täiega põlenud Roostersi rõõmustava postituse pärast, kes olid kirjutanud fotole Jared Waerea-Hargreavesist, Joey Manust ja Luke Kearyst, kes näivad Rabbitohsi staari tagamängija Latrell Mitchelli poole tormamas, olles tema peal. fraasiga “Kelle maja?!” pärast nende põnevat 20:18 võitu South Sydney vastu reede õhtul.

Vaadake 2023. aasta NRL Telstra Premiershipi hooaja iga vooru mänge otseülekandes Kayo Sportsist. Kas olete Kayos uus? Alustage oma tasuta prooviperioodi kohe >

Bunniesi sotsiaalmeedia meeskond andis aga kiiresti vastulöögi terava “maksumaksjate” sõnaga, viidates kahe klubi ja Uus-Lõuna-Walesi osariigi valitsuse vahelisele avalikkusele, mis plahvatas pärast seda, kui teatati klubi ümberehitamise lõpetamisest. vana Sydney jalgpallistaadion Moore Parkis, mis oli alates 1988. aastast Roostersi ja mõnda aega ka Rabbitohsi koduks.

Kuna South Sydney oli liigas ainus meeskond, kes oli sunnitud mängima kodumänge täiesti väljaspool oma geograafilist piirkonda, hoolimata sellest, et ta on võistluse vanim ja kõige tuntum klubi, tekkis Redfern Ovalis pahameel, kui Souths vaatas, kuidas nende vanad rivaalid läksid üle maksumaksja rahastatud 830 miljoni dollari suurusesse mängu. asutus klubi südames ilma võimaluseta seal ise kodumänge mängida.

Fraas “kelle maja” on olnud spordivõistlustel levinud kõne- ja vastusefraas, mida populariseeris Run-DMC 1988. aasta hip-hop hitt “Run’s House”, kusjuures Los Angeles Rams on viimati populaarne esineja.

Lõuna-Sydney fännid vahivad jätkuvalt selle üle, et Roosters kasutas koduväljakuna nüüdisaegset rajatist, kuna osariigi valitsus tühistas 2020. aasta mais kavandatava Southsi koduväljaku Accori staadioni ümberehitamise. osutas Covid-19 pandeemia tõttu eelarveprioriteetide muutumisele.

South Sydney on varem nõudnud, et Souths saaks katkestada 2030. aastal lõppeva Accori rendilepingu, et kolida Allianzi, kuna üürileping sõlmiti ümberehituse tingimusel.

“Kui valitsus ei kavatse (Accorit) uuendada, peaksime saama kolida,” ütles Southsi tegevjuht Blake Solly eelmise aasta septembris.

Peaminister Anthony Albanese, lõunaosa traagiline ja eluaegne liige, kes töötas Rabbitohsi juhatuses ja juhtis klubi võitlust ametisse ennistamise eest aastatel 1999–2001, toetas eelmisel aastal üleskutseid, et Rabbitohs lubataks kasutada Allianzi kodupaigana.

“Muidugi peaksid nad olema ja see on lihtsalt terve mõistus,” ütles ta eelmise aasta oktoobris.

“Kui avalikkus on panustanud nii suure summa maksumaksja raha, mis sellele staadionile on läinud, tuleks seda kasutada maksimaalselt,” ütles ta.

Uue välimusega Allianzi staadion avati eelmise aasta augustis, kui kassahitt Rabbitohs-Roostersi väljalangemise finaalis oli seitse mängijat, kes patustasid esimese NRL-i mängu.

Uus-Lõuna-Walesi spordiminister Alister Henskens on varem öelnud, et osariigi valitsus on läbirääkimistele avatud, kuid “ei suunata valitsusele avaldatava meedia surve tõttu äriotsuseid langetama.”

Henskens ütles eelmise aasta augustis, et Lõuna-Sydney võttis Accori staadionile uuesti kohustuse lepingutes, mis viitasid konkreetselt valitsuse poolt Accori staadioni kavandatava ümberehituse tühistamisele.

Kuna nädala sees toimuvad osariigi valimised, võib Accoris asuva Bunniesi üürilepingu saatus valitsusvahetuse korral siiski uuesti õhus olla.

Opositsiooniliidriga on ühendust võetud, et kommenteerida, kas valitud Minnsi valitsusel oleks teistsugune seisukoht Rabbitohsi kolimise suhtes Allianzi.

Algselt avaldatud kui Southsi nipsakas Instagrami vastus, mis tekitas NRL-i staadioni poleemika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top