SPORTS

AFL 2023: Collingwood alistas Geelongi, võidab AFL-i üle, suure skooriga tagasitulek, vankrid

Collingwood alustas 2023. aasta hooaega sensatsiooniliselt, võites reede õhtul MCG-l valitseva esiliiga Geelongi üle 22-punktilise võidu, mis toimus nende eepilise kvalifikatsioonifinaali ülimalt meelelahutuslikus korduskohtumises.

86 595 fänni ees, kes on nende kahe meeskonnaga kohtumises suuruselt teine ​​publik kodus ja võõrsil, katkestas Pies Geelongi pikima 16 matšist koosneva võiduseeria 19,11 (125) kuni 16,7 (103) jahmatava tulemusega. Catsi koondise kaitsemäng algas ebakindlalt.

Vaadake 2023. aasta Toyota AFL Premiershipi hooaja iga vooru kõiki matše otseülekandes Kayo Sportsi vahendusel. Kas olete Kayos uus? Alustage oma tasuta prooviperioodi kohe >

Suure osa ööst hoidis Geelongi uskumatu täpsus (ühel etapil olid 16,1) neid mängus, kuna Collingwood domineeris üldiselt mängus, saavutas terve edu 50-ndates aastates ja suuremas osas ka vahed, kuid ei suutnud seda eelist mänguks muuta. tulemustabel.

Paistis, et Magpiesi raiskamine võib neile mängu maksma minna, kui nad leidsid end 26. minutil kolmandal veerandajal 22-punktilisest allajäämisest.

Ent energilisemad Pies ei andnud järele ning lõid kaheksa viimast väravat, sealhulgas kaks all Reef McInnesi väravat, et joosta otse üle kurnatud Catsi tipust, kes sai pahvist tühjaks ja lõi väravaid viimasel veerandajal alles 29. – minutimärk.

Lõpuks tõmbusid kassid statistiliste numbrite raskuse all, kuna harakad saavutasid hea tulemuse: võõrandamised (372-313), vaidlustatud valdused (135-128), kliirensid (45-36), punktid (105-69), 50-ndate sees (62-46) ja tabamustes (30-23).

The Pies tegi oma jälje 2022. aastal võitis kümnest mängust üheksa seitsme või vähema punktiga kuid tegi seda 2023. aasta avamatšis tunduvalt lihtsamalt.

Jordan De Goey näitas oma hooajaeelset vormi parima esitusega, mille tulemusel sai ta kirja 25 puuteid ja kolm väravat, samas kui 35-aastasena tõestas Scott Pendlebury end taas AFL-i Benjamin Buttonina, kes pöördus mõjukas esituses, mis sisaldas 27 tõrjet (10 vaidlustatud), kaheksat tabamust ja väravat.

Endine Collingwoodi kapteni järglane Darcy Moore (üheksa vaheltlõiget) alustas oma valitsemisaega samuti suurepärases stiilis domineeriva esitusega tagaküljel, samal ajal kui Tom Mitchell (21 puute, 11 lööki ja kaks väravat) ja Bobby Hill (kolm väravat) alustasid oma elu mustana. ja valge põneval moel. Dünaamilisel vennaduol Nickil (35) ja Josh Daicosel (27) oli samuti tohutu sõnaõigus menetluses, kombineerides 62 omandit.

Algselt avaldatud kui “Heart attack Pies” jahmatavad esinumbrid metsikus kõrgeskoorilises tagasitulekus

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button