Kriket 2023: Hardik Pandya keelas end katse maailmameistrivõistluste finaalist välja, öeldes, et ta ei ole oma kohta teeninud

Kriket 2023: Hardik Pandya keelas end katse maailmameistrivõistluste finaalist välja, öeldes, et ta ei ole oma kohta teeninud

India kriketitäht Hardik Pandya avaldas kriketimaailmale muljet pärast seda, kui otsustas end ennastsalgavalt juunis toimunud maailma testimeistrivõistluste finaalist välja jätta.

Pandya tõusis India kõrgliiga tulusa pada kaudu esile kui üks India tippmängijatest ning hoolimata varasest karjäärist piiratud ülejääkidega spetsialistina tegi ta 2017. aastal Sri Lankal oma testidebüüdi.

Sellest hoolimata on ta sellest ajast peale mänginud vaid 11 testi ning mitmesugused vigastused ei lasknud teda pikematest mänguvormingutest eemal hoida.

Seetõttu on ta alates 2018. aasta septembrist India eest mänginud ainult piiratud arvuga kriketit.

Vaadake Austraalia ringreisi Indias. Iga ODI otseülekande ja reklaamideta Kayos mängimise ajal. Kas olete Kayos uus? Alustage oma tasuta prooviperioodi kohe >

Kuna India kvalifitseerub katsete maailmameistrivõistlustele pärast seda, kui Sri Lanka kaotas Christchurchis toimunud esimesel katsel Uus-Meremaale, küsiti Pandyalt enne tema esimest mängu ühepäevase kaptenina, kas ta oleks sellistes tingimustes valmis mängima katse maailmameistrivõistluste finaali. mis sobiks tema parema käe õmblusega.

“Ausalt öeldes ei,” ütles ta.

«Olen oma elus eetiliselt väga tugev. Ma pole teinud 10 protsenti, et sinna jõuda. Ma ei kuulu isegi 1 protsendi hulka.

“Seega, et ma tulen (Inglismaale) ja võtan kellegi koha, ei lähe mulle eetiliselt hästi.

“Kui tahan testikriketit mängida, lähen läbi, teenin oma positsiooni ja tulen siis tagasi. Sel põhjusel, kui väga aus olla, ei saa ma olla kättesaadav ega mängida maailma testimeistrivõistluste finaali ega tulevasi testmänge enne, kui tunnen, et olen oma koha välja teeninud.

Sotsiaalmeedia oli täis kiidusõnu igakülgsele mängijale, üks sotsiaalmeedia kasutaja ütles, et see on “väga õiglane enesehinnang”.

“Soovin, et KL Rahul arvas sama ja läks tagasi kodumaise kriketi juurde, et oma kohta õigustada,” ütlesid nad.

Teine ütles: “Austan teid Hardik Pandyaga.”

Pandya saab esimest korda ühepäevases formaadis India kapteniks tänaõhtuses ODI-s Austraalia vastu Mumbais.

Kuigi kolmemänguline seeria ei kuulu MM-i superliigasse, mis tähendab, et see ei lähe arvesse oktoobris Indias peetava 2023. aasta MM-i kvalifikatsiooni arvestamisel, on see üks väheseid piiratud ületamise võimalusi, mille Austraalia saab enne turniir, mille silmapiiril on eesootav Ashesi tuur.

Esimene ODI Wankhede staadionil tähistab esimest korda, kui Austraalia on mänginud 50-üle-formaadis pärast seda, kui ta pärast T20 maailmameistrivõistlust vaevu vaadatud seerias enne testisuve lammutas pohmelli Inglismaa teise mängu.

See näeb poolel noorendamise ja vahetuse perioodi, mil Aaron Finch loobub rahvusvahelisest kriketist, David Warner kahtleb nii vormi kui ka vigastuste tõttu, Glenn Maxwell naaseb õudusjala pausilt, Travis Head kaalub valget palli. ning Pat Cumminsi ja Josh Hazlewoodi puudumine.

Uue välimuse pool võitleb ka vigastatud Jhye Richardsoni puudumisega, kuid Austraalia valgepallitalendi sügavuse tõttu on nad ainsa riigina, kes on alates 2016. aastast kahepoolses sarjas koduväljakul võitnud Indiat.

Esimene ODI algab reedel kell 19.00 AEDT.

Algselt avaldatud kui Hardik Pandya keelas end katse maailmameistrivõistluste finaalist välja, öeldes, et ta ei ole oma kohta välja teeninud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top