SPORTS

Hobuste võiduajamise näpunäited: Gosfordi parimad ennustused, näpunäited, sisepost neljapäevaks

Daily Telegraphi vormianalüütik Mitch Cohen teeb oma parimad panused ja juhib neljapäeval Gosfordi kohtumisel iga võistluse reeglit.

Vorm: Täielik NSW Racingu täisvereline vorm, sealhulgas videokordused ja kõik, mida pead teadma iga hobuse, džoki ja treeneri kohta. Leia võitja siit!

PARIM PANUS

Võistlus 7 nr.3: NII SA VÕITLED

Stiilne täti jätkamine. Ta näeb paremat hinnet kui siin.

JÄRGMINE PARIM

2. jooks nr.3: KAIZAD

Veel üks esimene startija Gai Waterhouse’i ja Adrian Botti laagrist. Ta on oma debüüdiks hästi proovinud.

VÄÄRTUSPANUS

6. sõit nr.1: AIR BENTLEY

Ciaron Maheri ja David Eustace’i koolitatud ruun võib end tagasi põrkuda, et saada võidetavaks neiuks.

QUADDIE

Jooks 5 – 3, 5

6. jooks – 1, 2, 4, 6, 13

Jooks 7-3

8. jooks – 1, 9, 10, 11, 15

JOCKEY, MIDA JÄLGIDA

Brenton Avdulla võib selle funktsiooni võita ja tal on hea positsioon kahekordistada.

POSTISISED

JOOKS 1

Magadan sai neiu viimati Warwicki farmis üle miili teelt ja leiab siit veel ühe võidetava võidusõidu. Peter ja Paul Snowdeni treenitud mees võib olla kahekordse 1. grupi võitnud sprinteri Russian Revolution poeg, kuid tema parim välimus on keskmaasõitudel. Usaldades, et tal pole raskusi 60,5 kg suurima raskuse kandmisega. Stormy Witnessi teeb sama teekonna jooksul Moruyas lahing kõvaks tema teine ​​kolmandik. Ta tuleb tagasi ja jookseb tugevalt edasi. Zakiyya võib rahas osaleda, kui ta suudab läbi sõita tugeva kilomeetri, kuid ta on praegu piisavalt vormis.

Panus: Magadan võidab.

JOOKS 2

Kaizad võib suurendada Gai Waterhouse’i ja Adrian Botti treenitud kaheaastaste laste võidukäiku. Tulloch Lodge vabastab paljutõotavaid alaealisi ja loodab, et kapitalisti poeg võib jooksu jätkata. Ta on proovinud hästi ja suudab varakult edasi minnes laia värava tühistada. Griff on veel üks võidusõiduta vars, kes on hästi proovile pandud. Ta on nutikas Maher-Eustace’i leerist ja peaks kasu saama täiuslikust viigist. The Escape’i esilinastus ei tohiks debüüdil üllatada.

Panus: Kaizad võidab.

JOOKS 3

Cappelletti oli viimati 2,40 dollari suurune lemmik, kuid miski ei läinud õigesti. Gerald Ryani ja Sterling Alexiou treenitud galopparil läks löök mööda ja ta tabati sügavalt, enne kui jooksis piisavalt hästi teiseks. Ta ei tohiks liiga kaua neiu olla ja kui heast väravast isegi veab, peaks see muutuma. Shipshape ei näidanud eelmisel ettevalmistusel midagi, kuid tagastab ruuna. Tema katsed näitavad, et ta võiks olla terav täiustaja. Hedge Fund pole oma mõlemal Hawkesburys käimisel kaugel olnud ja võib näidata raha ära.

Panus: Cappelletti võidab.

JOOKS 4

Ta on Jessie, kes juhtis kõikjal, välja arvatud viimane kord Moruyas. Territoriesi tütar on oma viiest stardist kolmel kohal ja saab sellega võimaluse pardi murda. Pärast väidet 54 kg kaaluva 54-kilogrammise alakaaluga monteerija võtab mõne aja maha. Free Enterprise loositakse seekord pärast debüüdi tabamist säästlikumalt sõita. Oodake kapitalistlikust ruunast järsku paranemist. Alegna jättis just eelmisel korral sellel rajal ja reisil vahele ning leiab järjekordse võidetava võistluse.

Panus: ta on Jessie, kes võidab. Quinella 2, 6.

JOOKS 5

Subarctic suudab näidata oma parimat kuni oma ideaalse kauguseni. Pärast seda, kui Matthew Smithi treenitud ruun saavutas kahel stardil lühematel teekondadel hästi tagasi, saavutas Newcastle’is 1850 meetri jooksul parema tulemuse ja lõpetas kolmandana. Üle 2100 m suudab ta endast parimat näidata avatud neius. Boonus Tempus on oma viimasest kolmest kahel kohal. Viimane stardisekund Hawkesburys üle 2000 m viitab sellele, et see on tema allee. Piccadilly Lass on võistlusvormis ja saab lõpuks võimaluse näidata, mida ta suudab viibimise ajal.

Panus: Subarctic võidab.

JOOKS 6

Air Bentley sai kolmapäevasest Warwicki farmis toimunud koosolekust selle eest kriimustatud. Kui panna joon läbi tema viimase jooksu, kus tal oli vabandusi, on tema vorm piisavalt hea, et siin võita. Brenton Avdulla peab lihtsalt väravast katte leidma, et ta saaks finišisse võidelda. Kuid He Moves sobib kuni miili astmega. Chris Walleri koolitatud galopimees oli debüüdil Kemblas kodus ja hindab pikemat teekonda. Meie Frankie on nüüd sügavalt oma ettevalmistustes ja jääb miili juurde. Eeldusel, et ta hoiab oma vormi, on ta koht lootus.

Panus: Air Bentley võidab.

JOOKS 7

Nii et You Battle’i panuste kvaliteeti testiti eelmisel ettevalmistusel ja ta on sellel tasemel. Nathan Doyle’i treenitud titt võitis Newcastle’is oma neiu stiilselt üle 1300 m, enne kui alistas kaks starti hiljem 3. grupi Spring Stakes’i jooksja. Nüüd rohkem sisustatud toode, peaks ta sellest klassist parem olema, ehkki lühema reisi jooksul kui tema parim. Shadows Of Love’il näis neiu esmakordsel murdmisel palju käes olevat. Ta saab oma hinnetes edasi liikuda, kuid kohtub siin toreda hobusega. Endine Hongkongi galoper Restrictions istub tõenäoliselt kiirusel ja on see, keda nad tahavad alla joosta.

Panus: nii et võitlete võidu nimel.

JOOKS 8

Vaieldamatult sügavaim provintsi ja kesktee meistrivõistluste kuumus, mida oleme näinud. Kayobi on väga progressiivne galoper. Ruun on võitnud Sam Kavanaghile kolm järjestikust võitu ja saavutab täiusliku viigi (barjäär kuus) võrreldes mõne oma peamise rivaaliga. Kavanagh arvab, et see ei ole tema galopri parimast tasemest, kuid ta peaks end piisavalt lähedale seadma, et seda funktsiooni ära kasutada. Per Inaway naaseb samale rajale ja reisile, mille võitis kaks stardi tagasi. Kui ta suudab seda korrata, on tal selles õigus. Loch Eagle ja Fielding võivad kindlasti võita, kuid nende viigid on nende vastu.

Panus: Kayobi võidab.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button