SPORTS

Eelvaade, näpunäited ja parimad ennustused Sunshine Coasti pühapäeval, 12. märtsil

Prognoositakse vihma ja kuna enamikel võistlustel on väljad mõõdukad ja rööbastee on kolme meetri kaugusel, jään nende juurde, mis saavad hakkama pehme pinnaga ja heas vormis sõitjatega isegi siis, kui see muudab väärtuse leidmise raskeks.

PARIM PANUS: ADONISEA (jooks 8 nr 2)

JÄRGMINE PARIM: MARTINI MOMENT (sõit 7 nr 3)

VÄÄRTUSPANUS: TUME TANGENT (jooks 6 nr 1)

Quaddie numbrid on:

5. jooks: 2,3,5

6. jooks: 1,7,10

7. jooks: 2,3

8. jooks: 1,2,11

54 kombinatsiooni

1. sõit- 3. klassi händikäp 2200 m

See põld võib ära langeda, eelistades ZIPPY POWER’i (3), mis jahvatas siin viimati alustades hulga rännakuid, kuid on vormilt mära ja püsimine on tema tugevus. Talle meeldib, kui sajab rohkem vihma ja Andrew Mallyon saab sõitu juhtida.

GUTS ‘N’ GLORY (1) on võitnud ausalt kaks korda, kuid pole oma viimase kaheksa stardi jooksul veel ühtegi kohta kaotanud. Ta on siin oma parima kaaluga, kuid jooksmises pole ta kaugel ja teda võib olla raske tagasi hoida.

CHAYSE ‘N’ NOAH (4) on võidelnud pärast suure koefitsiendiga võitu viis starti tagasi, kuid on võistelnud heas seltskonnas ja võib-olla on see lihtsam. Ta annab neile alguse, kuid on sama tugev kui hilja.

TA ON VIRAL (7) jahtis Dalby viimasel stardil kõvasti ja kuigi see on raskem, võib tema kohalolu väikesel väljakul tunda.

Kohtuotsus – Igasugune vihm suurendab ZIPPY POWER (3) võimalusi.

2. sõit- 1. klassi händikäp 1800 m

Chris Waller toob nad siia võitma ja VIRTOUSITY (4) naaseb oma võidureisile pärast kahekordset väljasõitu. Ta kohtab siin mõõdukat seltskonda, tema ainus võit tuli raskel rajal ja Samantha Collett saab kogu aeg poksida.

Justin Stanleyl on silmapaistev löögisagedus ja ta sai viimase stardi MIGHTY JUDDi (3) hilinemisega alla. Ta kaotab siin 2,5 kg ja võitjaid võideldes võib ta taas julge vaatepildi anda

CRISTALINO (2) on tüütu tüüp, millele viimase stardi tempo ei sobinud. See võib olla taas probleem, kuid positiivne sõit, mis sarnaneb tema esimese kahe stardivõiduga, võib anda parema tulemuse.

MOENAVE’il (1) on raske võita, kuid ta naudib pehmemat rada. Jim Orman naaseb ja aitab hea tempo seada.

Kohtuotsus- VIRTUUS (4) kaardid võita.

3. jooks – neiu händikäp 1800 m

Tony Gollan hoiab siin võtit ja SILVER GODDESS (4) andis neile siin liiga palju algust, enne kui ta hilines, kui pika koefitsiendiga favoriit siin viimati startis. Jim Orman asendab Angela Jonesi ja ei tee sama viga,

Ryan Maloney jääb tallikaaslasele JETPACK VERDIle (2), mis oli oma esimesel väljasõidul Eagle Farmis talli jaoks hästi löödud kolmas. Teda täiustatakse, lisadistants sobib ja saab ise õnne teha.

MISTER HEMSWORTH (1) on import, millest NSW-s on olnud raske läbi murda, kuid Queenslandi reisid teevad imesid ja see on mõõdukas valdkond. Ta on selle distantsi jaoks aretatud ja Ben Thompson annab talle kõik võimalused.

BERNMARK (7) on kahe väljasõidu võrra paranenud ja lõpetas viimase stardi JETPACK VERDI (2) kannul. Ta astub 1800 m kõrgusele, kuid parem värav aitab ja Kyle Wilson-Taylor saab poksist istuda.

Kohtuotsus – Gollani kinella.

4. jooks – 70. händikäp 1400 m

Jason Edwardsi treenitud mära AMORE PRIMUS (7) on suurepärase teise koha rekordiga ja näitas, et ta on heas korras tagasi jooksnud, kui jooksis Doombenis tugeva 0-68 händikäpiga Tintinwini selja taha. Ta on siin varem võitnud, on Melea Castle’i 2kg kaaluga hästi positsioonil ja on hiline tugev.

YANGARI (5) lõi viimasel ettevalmistusel lõpuks mõned kokku ja kõik võidud on sellel rajal võitnud Jim Orman. Ta on saanud kasu hiljutisest kohtuprotsessist, ta armastab pehmemat pinnast ja Rob Heathcote teab, kuidas neid värskelt tööle panna.

ARCTIC WOLF (1) toob hea põhjamaise vormi, naudib igasugust vihma ega jäänud häbisse ka oma viimasel väljasõidul laupäevases seltskonnas. Justin Stanley’l on Olivia Cairnsi treenitud hobuste osas suurepärane rekord ja ta suudab oma kohalolekut tunda.

GWAN SO (3) paraneb tema esmakordsel väljasõidul ja oli järjekindel esineja viimane ettevalmistus. Ta ei soovi tööd ja saab kõik võimalused koos Ben Thompsoniga.

Kohtuotsus- Trip ja rada sobivad ideaalselt AMORE PRIMUSele (7).

5. jooks – võrdlusalus 65 händikäp 1600 m

Klassi tõus ei pruugi olla piisav, et peatada COUNT ON ME (5), mis oli Annabel Neashami jaoks esimene, kui Lismore’is liiga tugev start oli. See on raskem, kuid talle meeldib maast välja anda ja koos Jim Ormaniga saab kõik teened.

Vilgud tulevad ära CHOIR BOY (2), mis viimati Eagle Farmis tuhmus, kuid sobib neljaks väljasõiduks ja armastab iga vihma. Ta hindab Jake Molloy 1,5 kg kaalu ja tema parimaid jõupingutusi teeb ta kiiruselt maha sõites.

VASTUTUS (3) viis läbivalt viimase stardi väljalangemise katkestamiseni ja Jag Guthmann-Chesteriga saab jälle näha.

ROMAN HEIR (9) ei võida pöördelt, kuid ei olnud sarnases võistluses viimati stardis kaugel, kaotab 3 kg ja poksib Tegan Harrisoni.

Kohtuotsus – mitte võidujooks erutamiseks, vaid COUNT ON ME (5) võib olla parandaja.

6. jooks – neiu händikäp 1200 m

Siin pole palju ilmutatud vormi ja turu taasalustamist saab teejuhiks.

Barry Lockwood teab, kuidas need valmis panna ja kuigi DARK TANGENT (1) oli oma ainsas väljasõidus pettunud, näitas ta laiast väravast kiirust. Nutikate Boomsara ja Sarisara poolvend võitis sellel reisil oma ainsa kohtuprotsessi ja Jim Orman on temaga kogu aeg kinni jäänud, mis on minu jaoks piisavalt hea.

LAST CHANCE SALOON (7) ei saanud oma debüüdil kaugeltki edu ja tal on olnud kolm katset, et valmistuda. David Vandyke ja Ryan Maloney ei löö nagu kunagi varem, kuid neid tuleb siiski austada.

Vilgutajad käivad SUENITOl (10), mis jäi jätkamisel liiga kaugele ja hindab seda lisakaugust. Varem proovis ta hästi ja Kyle Wilson-Taylori kogenum rattur võib midagi muuta.

KUBWA (6) on kasvatatud pikemaks, kuid proovib kindlalt ja see suur rada sobib. Angela Jonesiga annab ta neile stardi, kuid saab joone alla.

Otsus – tehke oma valik, kuid ma olen TUME TANGENT (1) peal.

7. jooks – 55. händikäp 1000 m

See nõrk väljak võib olla õige MARTINI MOMENT (3) jaoks, mis pole pärast jätkamist kolme stardi jooksul ilmunud, kuid millel oli eelmisel stardil tugi ja see leidis stardis probleeme. Ta võitis oma neiu sellel pehmel rajal sõites ja Ben Thompson võib midagi muuta.

Kõik kolm WINE NOT ROSESi (2) võitu on olnud polü, kuid teda võideti 3. klassis siin viimases stardis vähem kui pikalt ja viis laupäevase võitja Deepouri kolm starti tagasi. Tal on kiirust ja Cody Collise 2kg kaalust on raske mööda minna.

QUEEN’S SECRET (6) ei olnud kunagi tõenäoline 2. klassis üle 1200 m viimati stardis, kuid see moodustas selle retke jätkamisel Maideni väljaku. Jake Molloy naaseb ja positiivne sõit võib ta kaadris olla.

A LOT OF BOOTY (4) on neiu, kuid on mõlemal väljasõidul asetanud ja Ryan Maloney suudab laiast väravast üle saada.

Kohtuotsus – kus on suitsu, seal on tuld ja MARTINI MOMENT (3) saab kõik teened.

8. jooks – võrdlusalus 65 händikäp 1000 m

Jack Duncani hobused lähevad siin kõige paremini ja kuigi ADONISEA (2) pole pärast jätkamist mõlemal väljasõidul tulistanud, on kõik kolm võitu olnud pehmetel radadel. Nüüd kolmandana hakkavad vilkurid uuesti tööle ja Ryan Maloneyle sobivate tingimustega võib midagi muuta.

KARIIBI KUNINGAS (1) ei ole veel kohast ilma jäänud. Ta proovis kindlalt, armastab pehmet pinnast ja Jake Molloy 1,5 kg kaaluga on ta pikka aega silmapaistev.

SMASHINGPLATES (11) armastab seda reisi ja kohtub viimati sarnase seltskonnaga. Tal pole vihma vastu midagi, Tiffani Brooker jääb põlema ja sellest on raske mööda minna.

KOKOPO KITTY (10) saab palju võidusõitu, kuid kõik neli võitu on siin olnud ja tabas viimati Doombeni stardis. Ta on Larry Cassidyga varem võitnud ja ta teab, millal nuppu vajutada.

Kohtuotsus- ADINISEA (2) on valmis lööma.

Algselt avaldatud kui Eelvaade, näpunäited ja parimad ennustused Sunshine Coasti pühapäeval, 12. märtsil

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button